Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Bayern Munchen donează un milion de euro pentru proiectele legate de refugiaţi: Clubul sportiv va organiza o tabără pentru copiii imigranților

Bayern Munchen donează un milion de euro pentru proiectele legate de refugiaţi: Clubul sportiv va organiza o tabără pentru copiii imigranților

Un articol de: |

Clubul Bayern Munchen va dona un milion de euro pentru proiecte legate de refugiaţi şi va înfiinţa o tabără pentru copiii imigranţilor, potrivit unui anunț de pe site-ul oficial.

Pe lângă antrenamentele de fotbal din tabără, copiii refugiaților vor beneficia de echipament sportiv, lecţii de limba germană şi hrană.

"Bayern consideră că este responsabilitatea noastră să îi ajutăm pe refugiaţi, pe copiii, femeile şi bărbaţii care au nevoie de ajutorul nostru", a declarat preşedintele executiv al grupării germane, Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern Munchen a mai anunţat că la următorul meci de pe teren propriu al echipei bavareze, cu Augsburg, programat la 12 septembrie, jucătorii vor intra pe teren ţinând fiecare de mână un copil german şi un copil refugiat.

Germania estimează că va primi circa 800.000 de solicitanţi de azil anul acesta, de patru ori mai mulţi decât în 2014 şi cu mult mai mulţi decât orice alt stat membru al Uniunii Europene.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport