Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Campionatele Mondiale de la Beijing: Mo Farah a întrerupt cursa pentru a se răcori cu un pahar cu apă (VIDEO)

Campionatele Mondiale de la Beijing: Mo Farah a întrerupt cursa pentru a se răcori cu un pahar cu apă (VIDEO)

Un articol de: |

Atletul britanic Mo Farah a întrerupt cursa pentru a se răcori cu un pahar cu apă!

Gestul nu l-a împiedicat însă pe sportivul în vârstă de 32 de ani să câştige proba de 5.000 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de la Beijing.

Participanţii aflaţi pe pistă la Campionatele Mondiale de atletism de la Beijing l-au privit cu surprindere pe britanicul Mo Farah când ieşea din rând pentru a se îndrepta către standul cu apă. În timp ce concurenţii înteţeau fuga, tânărul de 32 de ani alegea să se răcorească. Fără a părea câtuşi de puţin îngrijorat că ar putea pierde cursa, Farah şi-a turnat paharul cu apă pe cap, apoi s-a îndreptat din nou către grupul de atleţi, scrie dailymail.co.uk.

Încrezător în şansa lui, britanicul a continuat să sprinteze până a trecut primul de linia de sosire.
Prin victoria sa, Mo Farah şi-a apărat titlul mondial în proba de 5.000 m, reuşind o nouă dublă după cele de la Moscova în 2013 şi de la Jocurile Olimpice în 2012. Farah i-a devansat în lupta pentru podium pe kenyanul Caleb Mwangangi Ndiku şi pe etiopianul Hagos Gebrhiwet. Britanicul s-a impus la Beijing şi în proba de 10.000 de metri, în urmă cu o săptămână. Atletul de origine somaleză are acum în palmares 5 titluri mondiale, primul fiind câştigat în 2011 la Daegu.

 
Campionatele Mondiale de la Beijing: Mo Farah a întrerupt cursa pentru a se răcori cu un pahar cu apă

Citeşte mai multe despre:   mo farah,   atlet britanic,   campionate mondiale de la beijing,   atletism
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport