Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Cătălina Ponor: Pentru mine medalia pe echipe a fost cea importantă. Nu vreau să contest și să discut ce s-a întâmplat la bârnă

Cătălina Ponor: Pentru mine medalia pe echipe a fost cea importantă. Nu vreau să contest și să discut ce s-a întâmplat la bârnă

Un articol de: |

La întoarcerea în România după prestația de la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor s-a declarat bucuroasă că a reușit să aducă o medalie în plus gimnasticii, dar cea care contează pentru ea este cea câștigată împreună cu echipa, de bronz.

„Mă bucur că am reușit să aduc o medalie în plus față de cea pe echipe, dar cea importantă pentru mine a fost cea pe echipe,” a spus gimnasta, medaliată cu argint la sol.

Despre „problema de la bârnă,” aceasta a spus că a trecut cu bine peste ea, dar nu a vrut să facă multe declarații pe această temă.

„Nu vreau să contest ce a fost și de ce s-a întâmplat. Ce a fost a fost. În primul rând, eu mi-am făcut greșelile mele, dacă nu existau nu exista nici această problemă,” a declarat Ponor.

Medalia de bronz la bârnă a fost retrasă Cătălinei Ponor și acordată gimnastei americane, în urma unei contestații.

Despre faptul că România s-a clasat pe locul 27 ca număr de medalii, obținând doar nouă (două de aur), gimnasta a spus că nu se poate vorbi de „Olimpiade proaste,” având în vedere cât de mult muncesc atleții.

Acum că s-a terminat Olimpiada de la Londra, Cătălina Ponor a spus, ca mulți alți participanți, că urmează o perioadă de relaxare pentru ea.

Cătălina Ponor, declarații de presă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Catalina Ponor,   declaratii,   aeroport,   Olimpiada,   Jocurile Olimpice,   londra 2012,   medalie,   bronz
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport