Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Cătălina Ponor revine cu precizări: "Îmi cer scuze, antrenorii m-au felicitat după exercițiul de la sol"

Cătălina Ponor revine cu precizări: "Îmi cer scuze, antrenorii m-au felicitat după exercițiul de la sol"

Un articol de: |

Gimnasta Cătălina Ponor s-a răzgândit și și-a rectificat declarațiile date marți, atunci când a spus că ar fi dorit să primească niște felicitări și din partea antrenorilor după ce a câștigat medalia de argint la sol, în cadrul Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra, arată Mediafax.

Miercuri, Ponor și-a cerut scuze și a spus de fapt antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu au felicitat-o după medalia cucerită la sol.

"Vreau să-mi cer scuze pentru că am spus că domnii antrenori nu m-au felicitat, pentru că m-au felicitat după exerciţiul de la sol. Nu am ştiut de ce au plecat în grabă după ce am luat medalia de argint. Aş fi vrut ca interviul meu să fi fost dat în întregime pentru că s-ar fi văzut că eu le-am mulţumit pentru că ne-au fost alături", a rectificat Cătălina Ponor.

Citeşte mai multe despre:   Catalina Ponor,   sol,   proba,   antrenori,   exercitiu,   felicitari,   medalia de argint
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport