Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Contractul antrenorului Rapidului, Ionel Ganea, a fost reziliat

Contractul antrenorului Rapidului, Ionel Ganea, a fost reziliat

Un articol de: |
Foto: sptfm.ro Sport

Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, luni, că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, în locul acestuia fiind numit Marian Rada, care ocupă şi funcţia de director tehnic.

"Ionel Ganea nu mai este antrenorul Rapidului, am reziliat de comun acord contractul. În locul dânsului a fost numit Marian Rada", a afirmat Dragoş Frăţilă pentru Mediafax.

Însă, directorul tehnic al FC Rapid, Marian Rada, a declarat că nu a acceptat încă funcţia de antrenor deţinută până în prezent de Ionel Ganea, precizând că pentru a fi de acord va pune anumite condiţii, deoarece nu mai vrea să fie "bătaia de joc a tuturor".

"Eu nu sunt antrenor principal acum. Ştiu, am auzit şi eu că spun (n.r. - membrii conducerii FC Rapid) că preiau echipa. Forţează şi ei, dar eu nu mai vreau aşa, m-am săturat. Nu vreau să fiu pus două zile şi în a treia să îmi spună că nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai (n.r.- Cristian Pustai), l-au sunat pe Andone (n.r. - Ioan Andone), au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada». Dar eu nu mai vreau aşa", a afirmat Rada.

Tehnicianul a afirmat că a vorbit la telefon cu acţionarul majoritar Valerii Moraru şi i-a transmis acestuia să organizeze concurs de CV-uri pentru postul de antrenor principal, aşa cum s-a întâmplat la numirea lui Ionel Ganea.

"M-a sunat şi am vorbit puţin la telefon. I-am zis că nu ştiu ce o să fac şi că mâine o să mă ocup de echipă ca şi până acum, adică din postura de director tehnic. I-am spus să organizeze concurs de CV-uri. Păi nu aşa spune Legea Insolvenţei? Şi doar nu o să încălcăm legea acum. Să facă ei concurs, îmi depun CV-ul şi să îl aleagă pe care e mai bun", a precizat directorul tehnic.

Rezilierea contractului lui Ganea survine la doar două zile după ce Rapid a pierdut, pe teren propriu, partida cu Dinamo, scor 0-3, deşi a evoluat timp de 84 minute în superioritate numerică.

Citeşte mai multe despre:   marian rada,   rapid,   antrenor rapid,   Ionel Ganea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport