Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Decizie UEFA: Serbia primește 3-0 la masa verde după meciul cu Albania, dar i se retrag 3 puncte

Decizie UEFA: Serbia primește 3-0 la masa verde după meciul cu Albania, dar i se retrag 3 puncte

Un articol de: |
Foto: ndtv.com Sport

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis, joi, ca meciul Serbia - Albania, suspendat din cauza incidentelor la 14 octombrie, în meciul pentru grupa I a preliminariilor Campionatului European, să fie omologat 3-0 pentru sârbi, iar gazdelor să le fie retrase trei puncte.

UEFA a decis ca Serbia să câştige la "masa verde" cu 3-0, însă gazdele au fost şi ele penalizate cu 3 puncte, astfel că ambele formaţii vor rămâne cu 0 puncte după această întâlnire.

Federaţia albaneză şi cea sârbă au fost fost amendate cu câte 100.000 de euro, informează uefa.com.

"În plus, federaţiei sârbe i s-a impus să joace următoarele două meciuri de pe teren propriu sub egida UEFA cu porţile închise.

UEFA a deschis la 15 octombrie proceduri disciplinare după meciul suspendat Serbia - Albania, gazdele fiind cercetate pentru invadarea terenului de către suporteri şi pentru organizare necorespunzătoare, iar oaspeţii pentru refuzul de a continua partida şi pentru steagul arborat cu o dronă deasupra gazonului.

Citeşte mai multe despre:   UEFA,   Serbia,   Albania
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport