Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Din nou CAMPION: Tiberiu Ușeriu a câștigat pentru al doilea an la rând Ultramaratonul Arctic, în ciuda problemelor de sănătate (VIDEO)

Din nou CAMPION: Tiberiu Ușeriu a câștigat pentru al doilea an la rând Ultramaratonul Arctic, în ciuda problemelor de sănătate (VIDEO)

Un articol de: |
foto: Facebook 6633 Arctic Ultra

Tiberiu Ușeriu a reușit vineri de dimineață să repete performanța anului 2016 și să treacă primul linia de finiș în Ultramaratonul Arctic, o competiție dificilă, pe care a continuat-o în ciuda degerăturilor suferite pe traseu și a sfaturilor venite de la echipa de medici. Tiberiu este primul sportiv care reușește să câștige Ultramaratonul Arctic – o cursă infernală de 566 de kilometri – doi ani la rând.

„Tibi a câștigat și anul acesta. A reușit să facă imposibilul posibil”, a anunțat contul de Facebook Tășuleasa Social, cel care a ținut un jurnal al cursei întreprinse de românul Tiberiu Ușeriu. Andrei Roșu, cel care a participat la Ultramaratonul Arctic alături de Ușeriu a postat pe facebook un mesaj emoționant: „Să se audă imnul nostru! Să deschidem șampania!”.

Tiberiu Ușeriu a câștigat din nou Ultramaratonul Arctic, în ciuda problemelor de sănătate (VIDEO)

„Tibi ajunsese la 9 dimineaţă în punctul de control, dar nu l-au lăsat să plece mai departe deoarece i se infectaseră zonele degerate. A trebuit să aştepte venirea organizatorului pentru decizia finală, doctorul nu a fost de acord cu plecarea lui. Tibi a mâncat, s-a odihnit şi a dormit 4 ore, după care ... ce o fi fost în sufletul lui, numai el ştie”, relata Tăsuleasa-Social.

„I-am zis : Dacă voiai să mă scoţi din cursa, de ce nu m-ai scos după prima sută de metri ? Acuma nu mă poţi opri!”, a povestit Tibi Ușeriu.

Iată momentul când a ajuns la final:

 

 

citeste mai departe
Citeşte mai multe despre:   tiberiu useriu,   ultramaratonul arctic,   competitie dificila
Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate