Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Fostul canotor Iulian Arba a murit electrocutat la 26 de ani

Fostul canotor Iulian Arba a murit electrocutat la 26 de ani

Un articol de: |
Foto: actualmm.ro Sport

Fostul canotor, component al loturilor României, Iulian Arba, a murit electrocutat, la doar 26 de ani, informează Mediafax. Preşedintele FR Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat că este o nenorocire, mama sportivului fiind fosta sa colegă de lot, triplă medaliată olimpică.

Iulian Arba a murit în timp ce se afla la pescuit, când s-a electrocutat după ce ar fi atins firele de înaltă tensiune cu undiţa.

"Nici nu ştiu ce să spun. Am fost colege cu mama lui, Rodica, atâţia ani la lot, e o nenorocire pentru ea şi soţul său. Rodica nici nu era acasă, ci la Piatra Neamţ, la înmormântarea surorii ei, care a fost şi ea canotoare. Suntem cu toţii alături de familie, dar nici nu ştii ce să spui, cum poţi ajuta după asemenea tragedie", a afirmat Elisabeta Lipă.

Iulian Arba a făcut canotaj de performanţă până la 23 de ani, fiind component al loturilor României. Ulterior, el s-a retras acasă, în Maramureș, unde a deschis o afacere împreună cu familia sa.

"Era singurul lor copil. Din câte am înţeles a plecat singur la pescuit, să se relaxeze şi uite ce tragedie s-a petrecut! Cu Rodica mai vorbeam, ne vedeam, venea la Bucureşti, când făceam Zilele Canotajului, am fost atâţia ani împreună colege. Este îngrozitor ce s-a întâmplat şi nu ştiu cum vor putea trece părinţii lui Iulian peste asta", a mai spus preşedintele FR Canotaj.

Citeşte mai multe despre:   Iulian Arba,   canotor roman,   electrocutat,   Elisabeta Lipa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport