Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Fostul prim-ministru Boiko Borisov a devenit cel mai în vârstă fotbalist din istoria campionatului bulgar

Fostul prim-ministru Boiko Borisov a devenit cel mai în vârstă fotbalist din istoria campionatului bulgar

Un articol de: |
Foto: novinite.com Sport

După ce s-a retras din lumea politică, fostul prim-ministru bulgar Boiko Borisov a ales să devină fotbalist, relatează The Guardian.

Borisov a fost legitimat de echipa Vitosha Bistritsa și a devenit, astfel, cel mai în vârstă fotbalist din istoria campionatului bulgar.

Fostul premier a jucat, la vârsta de 54 de ani, împotriva Rakovski și a fost aplaudat la fiecare atingere a balonului pe parcursul celor 54 de minute petrecute în teren.

În anul 2011, Boiko Borisov a fost ales de suporteri ”Cel mai bun fotbalist din Bulgaria”, cu 44% din voturi, în timp ce Berbatov a strâns 24% din voturi. Însă, fostul premier a cerut ca votul să fie anulat.

Acest vot nu înseamnă că sunt cel mai bun fotbalist din această țară, ci că supoertenii au încredere în mine că pot face o nouă reformă și pot veni cu o nouă politică”, a explicat atunci Borisov.

În ruma protestelor din Bulgaria, Borisov și-a dat demisia din funcția de prim-ministru în luna februarie.

Nu voi fi conducătorul unui guvern într-o țară în care poliția îi bate pe protestatari”, a precizat fostul șef al Guvernului ca explicație pentru demisia sa.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport