Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Fotbalişti şi arbitri români, implicaţi în mafia pariurilor: Cum se bat penalty-urile în amicale ca să iasă rezultatul! (VIDEO)

Fotbalişti şi arbitri români, implicaţi în mafia pariurilor: Cum se bat penalty-urile în amicale ca să iasă rezultatul! (VIDEO)

Un articol de: |

Mai multe meciuri amicale în care au jucat echipe româneşti, conduse la centru de arbitri români care nu îşi declinau naţionalitatea, sunt suspecte că au fost aranjate de mafia pariurilor, potrivit unei investigaţii GSP.RO.

Astfel, potrivit sursei citate, trei arbitri români în activitate şi unul retras sau dat drept turci, bulgari sau sloveni pentru a conduce partide amicale disputate de echipe româneşti în Cipru şi Turcia. Miza acestui lucru a fost obţinerea unor rezultate care să determine câştiguri mari la pariuri. Arbitri ar fi Cristian Catană, Laurenţiu Nicolae, Dan Petre şi Cristian Grigoraşcu.

Agenţia mondială de monitorizare a pariurilor Federbet susţine că modificări nefireşti ale cotelor în amicale s-au petrecut la partidele în care au fost implicate echipele româneşti Astra (campioana României!), CFR, Pandurii şi Botoşani.

Sursa foto: GSP.RO

De cele mai multe ori, trucarea a avut loc fie prin acordarea repetată a unor penalty-uri, pentru a se obţine rezultatul dorit, fie prin ratarea benevolă a loviturilor de la 11 metri pentru a păstra rezultatul!

De exemplu, în partida Astra – Pogon (Polonia), în prima repriză Săpunaru ratează un penalty pasând practic la portar, iar după ce arbitrul fluieră reluarea loviturii, Daniel Niculae dă pur şi simplu mingea afară. De asemenea şi polonezii au parte de un penalty pe care îl ratează la fel de făţiş ca românii!

Cum se ratează penalty-urile în amicalul Astra - Pogon

citeste mai departe
Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate