Gigi Becali, aproape SAVANT: "Am luat doi de 10 la inspecţie. Parcă eu INVENTASEM teorema!"

Gigi Becali, aproape SAVANT: "Am luat doi de 10 la inspecţie. Parcă eu INVENTASEM teorema!"

Gigi Becali a explicat în direct la TV de ce Florinel Coman costă în acest moment 7 milioane de euro şi și-a încheiat intervenția susținând că a fost un elev de nota 10 la matematică.

Iată ce spune latifundiarul despre cum a calculat preţul lui Florinel Coman.

"Eu v-am spus socoteala lui Coman, eu am dat 2 milioane pe el, pe 80% din el. Am mai dat 1 milion pe 20%. Adică el este evaluat la 7 milioane de euro, dar am dat 3 milioane. Înseamnă că sunt convins că poate fi vândut pe o sumă mare. (…) Dar eu cred că Florinel Coman este jucător de 100 de milioane de euro. Eu am spus că dacă primesc 40 de milioane de euro îl dau, dacă cineva îmi dă 20 de milioane de euro, nu-l dau. De ce am riscat 3 milioane, ca să câștig 30 de milioane, 70 de milioane" – a declarat Becali, potrivit RTV.

Finanţatorul FCSB a explicat apoi de ce se pricepe la calcule: "Era o profesoară de matematică și îmi dădea 10 doar mie. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 și doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică. La un moment dat a venit o inspecție și am primit două note de 10. Așa a zis inspectoarea. M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit căreia, dacă două planuri paralele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele".

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe