IMAGINI DE O VIOLENŢĂ RARĂ: Un suporter român, bătut în tribunele Stadionului Olimpic din Londra în timpul meciului West Ham – Astra. Stewarzii nu au avut nicio reacție (VIDEO)

IMAGINI DE O VIOLENŢĂ RARĂ: Un suporter român, bătut în tribunele Stadionului Olimpic din Londra în timpul meciului West Ham - Astra. Stewarzii nu au avut nicio reacție (VIDEO)

Bătaie în toată regula în timpul meciului dintre West Ham şi Astra din playofful Europa League. Un spectator a fost bătut de suporterii din jurul său, în timp ce stewarzii de pe stadion priveau impasibili. Potrivit suporterilor englezi, victima ar fi fost un român venit la meci să îi susţină pe giurgiuveni.

Pe imaginile surprinse joi seara pe Stadionul Olimpic din Londra se poate observa cum doi suporteri încep să se certe în tribune, iar de aici se ajunge rapid la violență, unul dintre fani încasând mai multe lovit

"E o palmă celor care nu ne doreau în Europa, nu i-am făcut pe plac patronului unui club din Liga 1, care își dorea ca doar echipa lui să se califice. Iată că s-a calificat și Astra și market-pool-ul se împarte între Steaua și Astra. E rezultatul muncii unei echipe care se finanțează singură" a declarat antrenorul Astrei, Marius Șumudică.

Victoria Astrei a fost elogiată şi de presa britanică. " DEJA-GIU West Ham 0 Astra Giurgiu 1: Ciocănarii, eliminați jenant din Europa League ", au scris jurnalistii de la The Sun.

"Filipe Teixeira elimină echipa lui Slaven Bilic din Europa într-o noapte sumbră pe London Stadium" a titrat si Daily Mail.

Un suporter român a fost bătut în tribunele Stadionului Olimpic din Londra în timpul meciului West Ham- Astra Giurgiu: Stewarzii nu au avut nicio reacție

#DIRECT_ONE_mz0rmg#

Incidentul a fost observat de jurnaliștii de la Prosport care au prezentat imaginile.

Urmăriți B1TV.ro și pe