Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Jocurile Olimpice: Echipa feminină de spadă a României, eliminată în sferturi de Coreea de Sud

Jocurile Olimpice: Echipa feminină de spadă a României, eliminată în sferturi de Coreea de Sud

Un articol de: |
Foto: puterea.ro Sport

Echipa feminină de spadă a României a fost eliminată sâmbătă în sferturi la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 45-38.

Naționala de spadă a Românie, formată din Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Anca Măroiu şi Loredana Iordăchioiu, rezervă, intrat pe planşă cu Ana Maria Brânză, care remizat cu Hyojung Jung, scor 4-4.

Simona Gherman a fost învinsă de Injeong Choi, iar scorul a devenit 6-10. Anca Măroiu a evoluat cu Shin A Lam, scorul devenind 14-9 pentru sud-coreence. Ana Maria Brânză a fost învinsă de Injeong Choi, scorul devenind 20-12. Anca Măroiu a fost învinsă de Hyojung Jung, 4-2, iar scorul general a ajuns 24-14, pentru sud-coreence. Simona Gherman a fost învinsă de Shin A Lam şi scorul a ajuns la 30-18.

Tricolorele au reușit să câştige al şaptelea releu al întâlnirii, când Anca Măroiu a trecut de Injeong Choi, 4-3, scorul general fiind de 33-22. Ana Maria Brânză a fost învinsă apoi de Shin A Lam, 4-5, scorul general fiind de 38-26.

Simona Gherman a învins-o apoi pe Hyojung Jung, cu scorul de 12-7, însă echipa Coreei de Sud s-a impus în clasamentul general cu scorul de 45-38.

 

Citeşte mai multe despre:   spada,   Jocurile Olimpice,   Coreea de Sud,   echipa de spada,   Ana Maria Branza
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport