Lumea sportului, ZGUDUITĂ de un nou MEGA-SCANDAL: El m-a violat

Lumea sportului, ZGUDUITĂ de un nou MEGA-SCANDAL: El m-a violat

ȘOC în lumea sportului. O gimnastă a făcut dezvăluirile momentului. Aceasta a povestitcă a fost abuzatăsexual.

Dezvăluirilebombă au fost făcute în contextul în care tot mai multe actrițe au anunțat că au fost hărțuite sexual de producătorul Harvey Weinstein, noi detalii continuă să iasă la iveală, de data aceasta din lumea sportului.

Fosta gimnastă Tatiana Gutsu a povestit că pe vremea când avea 15 ani a fost abuzată de un alt gimnast, Vitaly Şcherbo, iar alți doi colegi au știut lucrul asta și nu au susținut-o în a spune adevărul.

După mulți ani de la experiența groaznică, ucraineanca cu origini moldovenești a decis să vorbească și îi transmite un mesaj lui Vitaly Şcherbo, fost gimnast, multiplu medaliat la Jocurile Olimpicie, europene şi mondiale.

„Acesta este actul meu de curaj după 27 de ani. Tatiana Toropova , te-am crezut prietena şi coechipiera mea, mulţumesc că nu ai fost destul de curajoasă pentru mine când aveam mai multă nevoie de tine, când trebuia să lupţi pentru drepturile femeilor şi pentru "Nu înseamnă nu". Ai fost acolo, ai auzit tot şi nu m-ai apărat… Ruslam Şaripov, mulţumesc că ai fost un bun prieten şi nu m-ai protejat de amicul tău, pe mine, o fetiţă de 15 ani. El m-a violat în la Stuttgart în 1991. Vitaly Şcherbo, tu eşti monstrul care m-a ţinut în propria mea închisoare, care m-a făcut să-mi fie frică mulţi ani. Ştiu că o să negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând, nu mă mai poţi învinge. Acesta este povestea mea de Cenuşăreasă. Îţi voi supravieţui şi voi sprijini pe oricine vrea să vorbească despre tine“, a scris Tatiana Gutsu pe Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe