Mircea Lucescu, despărțire emoționantă de Șahtior. Ce a primit românul de la patronul Rinat Ahmetov

Mircea Lucescu, despărțire emoționantă de Șahtior. Ce a primit românul de la patronul Rinat Ahmetov
Foto: digisport.ro

Mircea Lucescu, fostul antrenor al echipei Șahtior Donețk, a avut parte de o despărțire foarte emoționantă de echipa pe care a antrenat-o ani la rândul. Il Luce s-a despărțit oficial de Șahtior, înainte de a pleca la Zenit St. Petersburg, informează digisport.ro.

Românul s-a întâlnit cu Rinat Ahmetov, finanțatorul clubului ucrainean, pentru a-și lua la revedere pentru ultima oară de la acesta. În semn de recunoștință, Ahmetov i-a oferit tehnicianului român un tricou inscripționat cu numărul 573. Acest număr reprezintă toate partidele în care gruparea din Donețk le-a avut alături de Lucescu.

Suntem într-o situație foarte dificilă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, mai ales că am fost nevoiți să jucăm în altă parte, să ne antrenăm în alt loc decât al nostru, dar ne-am adaptat.

Mister este o persoană extrem de ambițioasă. știu că își dorește mereu un singur lucru și anume să fie mereu învingător. Știu că inima lui va rămâne mereu alături de Sahtior, dar acum el are nevoie de o nouă provocare. Una e să joci în fața unor tribune goale și altceva să evoluezi cu stadionul plin. Are 70 de ani, dar Mister se simte mult mai tânăr. Și arată mult mai tânăr și decât mine”, a spus Ahmetov la această întâlnire cu românul.

Și Mircea Lucescu a oferit câteva declarații scurte, spunând că pentru el, Ahmetov i-a fost un adevărat prieten.

Pentru mine, președintele clubului, Rinat Ahmetov, a fost mai mult decât un președinte. Mi-a devenit un foarte bun prieten”, a spus Lucescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe