Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport O sportivă malaysiană medaliată cu aur a fost exclusă pentru dopaj de la Jocurile Asiei

O sportivă malaysiană medaliată cu aur a fost exclusă pentru dopaj de la Jocurile Asiei

Un articol de: |
Foto: indiatimes.com Sport

Tai Cheau Xuen, sportivă din Malaysia, medaliată cu aur la wushu, a fost exclusă de la Jocurile Asiei după ce a fost depistată pozitiv, acesta fiind al treilea caz de dopaj de la competiţia din Coreea de Sud, informează AFP.

Tai, în vârstă de 24 de ani, a fost depistată pozitiv cu sibutramină la un control făcut la 20 septembrie, după ce a câştigat prima medalie de aur pentru Malaysia la Jocurile Asiei de la Incheon.

"Concurenta a fost descalificată din competiţia de wushu şi de la Jocurile Asiei, acreditarea sa a fost anulată şi medalia a fost retrasă", se arată într-un comunicat al Consiliului Olimpic al Asiei.

Săptămâna trecută, de la Jocurile Asiei au fost excluşi fotbalistul Khurshed Beknazarv (Tadjikistan), în vârstă de 20 de ani, depistat pozitiv cu metilhexaneamină şi jucătoarea de soft tenis Yi Sophany (Cambodgia), 19 ani, depistată pozitiv cu sibutramină.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport