Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Rușii, suspendați și nu prea. Comitetul Olimpic Rus ar putea participa la Jocurile de la Rio din acest an (VIDEO)

Rușii, suspendați și nu prea. Comitetul Olimpic Rus ar putea participa la Jocurile de la Rio din acest an (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: mirrorspectrum.com Sport

Comitetul Olimpic Internaţional aruncă pisica dopajului în grădina federaţiilor de atletism și a decis să nu suspende Comitetul Olimpic Rus la Olimpiada de vară de la Rio, informează B1 TV. Reprezentanţii Comitetului spun că Federaţiile Internaţionale ar trebui să tranşeze problema pentru fiecare caz de dopaj în parte. Pentru fiecare sportiv vor fi proceduri foarte stricte privind evaluarea infracţiunilor, chiar înainte de începerea jocurilor.

Situaţia sportivilor ruşi privind participarea la Jocurile Olimpice rămâne incertă. După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins recursul oficialilor ruşi, Comitetul Olimpic Internațional a decis contrariul. Astfel, Comitetul Olimpic Rus ar putea participa la Jocurile de la Rio din acest an.

Comitetul Olimpic Rus ar putea participa la Jocurile de la Rio din acest an

Citește și:  „Să nu mai îmi spuneţi REGE de acum încolo“ Declarație ȘOCANTĂ a lui Gică Hagi!Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCine e omul din spatele organizării funeraliilor Regelui Mihai. PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă! DOLIU în lumea sportului! VEŞTILE TRISTE nu se mai opresc! Este o MARE PIERDERE pentru România....(FOTO)

Federaţia Internațională de Atletism luase hotărârea să suspende Federatia rusă de profil în urma raportului efectuat de o comisie independentă care anchetase sistemul de dopaj organizat din Rusia.

Cunoscut sub numele "Raportul McLaren", documentul dovedeşte o caracatiţă a dopajului pusă la punct chiar de statul rus, cu sprijinul serviciilor secrete.

Citește și: Spania ar putea fi exclusă de la Cupa Mondială din 2018Ilie Năstase, făcut praf de publicația The Guardian: Ce titlu i-au oferit britanicii (FOTO)Decizia șoc a unui mare fotbalist brazilian! Va candida la alegerile...

Deşi Federaţia Internatională de Atletism decisese ca întreg lotul de atleţi să fie exclus, a lăsat o portiţă pentru jucătorii care demonstrau că nu au fost corupţi de sistem. Aceştia ar fi putut participa sub titulatura de sportiv neutru, fără să fie nevoiţi să îşi declare apartenenţa la un anumit stat.

A 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară, ce va avea loc în Brazilia, la Rio de Janeiro, se va desfăşura în perioada 5-21 august.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport