Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Scoția ar putea participa cu o delegație separată de cea a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio

Scoția ar putea participa cu o delegație separată de cea a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio

Un articol de: |
Foto: Dailyrecord.co.uk Sport

Ministrul scoțian al Sporturilor, Shona Robinson, a anunțat, miercuri, că, dacă scoțienii vor vota pentru independența de Marea Britanie la referendumul din 18 septembrie 2014, atunci Scoția va merge cu o delegație independentă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Suntem încrezători că Scoţia va participa cu propria echipă olimpică şi paralimpică. Asta ne va aduce numeroase beneficii", a spus Robinson pentru BBC Sport.

Ministrul susține că Scoția îndeplinește criteriile privind dezvoltarea propriilor structuri sportive, precizând că recunoasșterea țării ca o națiune independentă este ultimul obstacol de trecut.
Scoțienii vor avea de răspuns, la referendumul din 18 septembrie 2014, la întrebarea ”Scoția trebuie să fie o țară independentă?”.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport