ȘOC !!! CU INIMA FRÂNTĂ, ANUNȚĂM CĂ A MURIT !!! DIN PĂCATE, LUMEA SPORTULUI A PIERDUT UN MARE CAMPION !!! ERA IUBIT DE TOATĂ LUMEA !!! (FOTO)

ȘOC !!! CU INIMA FRÂNTĂ, ANUNȚĂM CĂ A MURIT !!! DIN PĂCATE, LUMEA SPORTULUI A PIERDUT UN MARE CAMPION !!! ERA IUBIT DE TOATĂ LUMEA !!! (FOTO)

Luptătorul UFC în vârstă de 34 de ani, Tim Hague a murit duminică seara după două zile petrecute în moarte cerebrală, în urma unui knock out, potrivit Digi Sport.

Tim Hague s-a ales cu leziuni serioase pe creier în urma meciului de box disputat vineri cu Adam Braidwood.

După ce a fost transportat la spital, starea pugilistului s-a agravat, Tim intrând în moarte cerebrală până duminică, atunci când organismul său a cedat definitiv.

Nefericita veste a fost făcută public de sora fostului sportiv, Jackie Neil.

"Cu o tristețe incredibilă, durere, mâhnire și cu inima frântă, anunțăm că Tim a murit astăzi. A murit înconjurat de familie, ascultând melodiile sale favorite. Ne va lipsi enorm", a declarat Jackie Neil.

Citește și: Bărbaţii adevăraţi îşi poartă singuri luptele! AFAN îl ACUZĂ pe Prunea că foloseşte sindicatul fotbaliştilor în disputele personale

Supranumit "The Trashing Machine" pe când activa în UFC, Hague a fost educator la o grădiniță din Rochester, înainte să se apuce de MMA, în 2006. Avea centura violet în jiu-jitsu brazilian.

Hague mai disputase până la întâlnirea cu Braidwood 3 meciuri de box. Primul a avut loc în decembrie 2011, pe care l-a câștigat prin KO împotriva lui Patrick Graham.

În iulie 2016 a luptat pentru ultima dată în artele marțiale mixte (palmares final: 21 de victorii și 13 înfrângeri), iar în același an a mai disputat două meciuri de box: victorie prin decizie unanimă în septembrie cu Stan Ahumada și înfrângere prin TKO în decembrie, cu Mladen Miljas.

Citește și: FC Bayern NEAGĂ orice zvon legat de transferul lui Cristiano Ronaldo

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe