Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Solistul Iris, despre noul imn al echipei naționale: Metafora ”Pe ei, pe mama lor” vine din mișcarea Flower Power

Solistul Iris, despre noul imn al echipei naționale: Metafora ”Pe ei, pe mama lor” vine din mișcarea Flower Power

Un articol de: |

Solistul trupei Iris, cea care a compus noul imn al echipei naționale de fotbal a României, a explicat, replicându-i lui Ladisla Boloni, că sintagma ”Pe ei, pe mama lor”, folosită în noua cântare, este inspirată de mișcarea Flower Power.

"Noi credem că metafora "Hai pe ei, pe mama lor" vine din mişcarea rock mondială Flower Power, respectiv "Make love, not war" (în traducere, faceţi dragoste, nu război)”, a spus Rafael pentru GSP.

”N-aş spune că ne-am interesat la UEFA dacă acest vers ne-ar putea dăuna, însă ungurii n-au cum să profite. Nu sînt cuvinte obscene, nu au de ce să se lege, noi ne-am gîndit mult timp la versuri. A fost o treabă colectivă", a mai spus acesta.

Replica vine după ce fostul selecționer al României, Ladislau Boloni, a criticat acest nou imn care va fi difuzat pe stadion pentru prima oară sâmbătă, în meciul cu Ungaria. (Detalii AICI)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport