Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport „Sportivul român e gândit ca fiind semicretin, mort de foame“. CTP îi critică dur “domnii” care conduc această țară

„Sportivul român e gândit ca fiind semicretin, mort de foame“. CTP îi critică dur “domnii” care conduc această țară

Un articol de: |

Jocurile Olimpice de la Rio au fost pentru România ca un duș rece. Dacă până acum bănuiam că sportul este pe o pantă descendentă, această competiție ne-a arătat exact unde ne situăm.

Cel mai relevant caz este cel al gimnasticii. Abonată la medalii, echipa României nici nu s-a calificat la JO, afirmă Cristian Tudor Popescu într-un interviu pentru Digi Sport.

Citește și: LOVITURĂ la Australian Open! Fostă LIDER MONDIAL, eliminată De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulNumai mamă să nu fi! Tania HALEP a suferit cumplit în tribună pentru fiica ei, în meciul cu Lauren Davis (FOTO)

”Ce e în sportul românesc a mai observat Ion Ţiriac la Sydney în anul 2000. În cei 26 de ani de la căderea comunismului, în ciuda unor rezultate excepţionale pe care le-a mai obţinut sportul românesc, s-a produs o erodare continuă a sistemul sportiv din ţară. În comunism se puteau decide investiţii. Federaţia controlată de partid făcea investiţii. Ele se făceau! În 26 de ani, elanul a trecut. Aşa s-a întâmplat şi în gimanstică, chiar dacă au mai fost rezultate. Dacă va dispărea Octavian Belu, nu o să ai om să îl pui în locul lui, în asenţa unui sistem coordonat la nivel statal, doar câteva performanţe individuale se mai ivesc. Acum s-a terminat, asta se întâmplă şi că nu se face nimic, domnii care conduc această ţară, aceşti indivizi cărora nu le ajunge slănină pe creier, trebuie să îi intereseze ce înseamnă sportul pentru o naţiune, cum formează copiii, cum le dă putere, disciplină, fair play pentru viaţă, pentru că sportivul român e gândit ca un semicretin care trebuie să fie mort de foame, dresat până obţine rezultate”, a spus jurnalistul.

 

Citeşte mai multe despre:   CTP,   Cristian Tudor Popescu,   sport,   JO,   Olimpiada,   gimnastica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport