Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Suporterii rapidiști aflați în greva foamei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Suporterii rapidiști aflați în greva foamei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un articol de: |

Doi dintre suporterii rapidişti care au intrat în greva foamei de aseară au nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au simțit rău. Protestatarii stau pe stadionul Rapid încă de ieri, aşa că au avut de înfruntat căldura pe tot parcusul zile. La faţa locului a venit şi o ambulanţă, iar cei 30 de protestatari au fost supuşi analizelor.

Doctorii i-au sfătuit să renunţe la protest.

Unul dintre suporteri are şi probleme cardiace însă nici măcar medicii nu au reuşit să-l convingă să renunţe la greva foamei.

Suporterii spun că vor merge înainte cu protestul până când oficialii din fotbalul românesc vor demisiona.

„Pentru fotbalul românesc și pentru echipa noastra iubită Rapid București mergem până la capăt.  S-a tot vehiculat că s-au consumat băuturi alcoolice și nu-i corect”, a declarat Liviu Ungureanu, șeful galeriei Rapid.

30 de suporteri ai echipei Rapid fac greva foamei în semn de protest împotriva conducerii instituţiilor responsabile de fotbalul românesc. Nemulţumirea a fost declanşată după ce echipa Rapid a fost retrogradată în Divizia B.

Suporterii FC Rapid aflați în greva foamei au chemat ambulanța
Embed:


Citeşte mai multe despre:   suporteri rapidisti,   protestatari,   FC Rapid
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport