Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Tenismanul Roger Federer este cel mai bine plătit sportiv din lume, de către sponsori. Primul fotbalist apare pe locul 9 (FOTO)

Tenismanul Roger Federer este cel mai bine plătit sportiv din lume, de către sponsori. Primul fotbalist apare pe locul 9 (FOTO)

Un articol de: |

Într-o ierarhie pe anul 2015 ce conține nume mari din tenis, golf, baschet, fotbal, cricket și atletism, tenismanul elvețian Roger Federer ocupă locul I privind încasările sportivilor din partea sponsorilor, scrie DigiSport.ro.

Roger Federer a câștigat în primele opt luni ale anului 58 de milioane de dolari doar din sponsorizări. Sportivul este imaginea a 11 branduri mondiale, printre cele mai importante numărându-se Nike, Credit Swisse și Mercedes.

Pe locul doi, cu 50 de milioane de dolari doar din sponsorizări, se clasează Tiger Woods, cel mai sonor nume din golf. LideruL ATP Novak Djokovic se află pe locul 7, cu 31 de milioane de dolari câștigate din sponsorizări, iar în urma sârbului se află Rafael Nadal. Prima femeie din top 15 este Maria Sharapova, care a încasat în acest an 23 de milioane de dolari.

Cumulat, primii 20 de sportivi din top acumulează 836 de milioane de dolari în acest an.Citeşte mai multe despre:   Roger Federer,   tenisman,   cel mai bine platit sportiv,   sponsori,   banu,   bani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport