Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Trei medalii pentru România la atletism, la Jocurile Francofoniei

Trei medalii pentru România la atletism, la Jocurile Francofoniei

Un articol de: |

Sportivul Sergiu Ursu a obţinut medalia de aur, Andreea Ogrăzeanu argintul, iar Adrian Vasile a câştigat medalia de bronz, miercuri, la Jocurile Francofoniei de la Nisa, transmite Mediafax.

Sergiu Ursu a ocupat primul loc la aruncarea discului, cu 62,87 m, urmat de doi sportivi din Qatar, Rashid Al Dosari (59,06 m) şi Ahmed Dheeb (58,65 m). Celălalt reprezentant al României, Andrei Gag, s-a clasat pe poziția a cincea, cu 55,60 m.

Andreea Ogrăzeanu a obţinut argintul la 100 m (11,72), cu acelaşi timp ca al câștigătoarei, franţuzoaica Ayodele Ikuesan, în timp ce bronzul a fost adjudecat de către Shai-Anne Davis din Canada (11,80).

Adrian Vasile a terminat al treilea întrecerea de la săritura în lungime, cu o a patra încercare care a măsurat 7,78 m. Aurul a revenit polonezului Adrian Strzalkowski (7,99 m), iar argintul, francezului Kafetien Gomis (7,81 m).

Citeşte mai multe despre:   sergiu ursu,   Jocurile Francofoniei,   Andreea Ogrăzeanu,   adrian vasile
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport