Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Usain Bolt s-a răzgândit: Jamaicanul va participa și la Jocurile Olimpice de la Rio

Usain Bolt s-a răzgândit: Jamaicanul va participa și la Jocurile Olimpice de la Rio

Un articol de: |

Sprinterul jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei, cu şase titluri de campion olimpic în palmares, a revenit asupra deciziei de a se retrage din activitate după Jocurile Olimpice de la Rio (2016), anunţând că va mai concura încă un an în plus.

"Toată lumea îşi doreşte ca eu să continui, inclusiv sponsorii mei, aşa că am stat şi m-am gândit. Poate că voi continua un an în plus, pentru a le face plăcere tuturor. Fanii mei mi-au spus, la rândul lor, că trebuie să continui, aşa că voi face, cred, acest an suplimentar", a declarat Bolt, joi, cu ocazia unei vizite la Londra.

Campionul jamaican, în vârstă de 27 de ani, doreşte, de asemenea, să participe şi la Jocurile Commonwealth-ului de la Glasgow, din 2015.

"I-am spus antrenorului meu că mi-ar face plăcere să merg la această competiţie. Vreau să-i inspir pe oameni, să ţină cont că totul este posibil dacă muncesc din greu. Este important să-mi împart istoria cu ei", a adăugat Usain Bolt.

Citeşte mai multe despre:   usain bolt,   jocurile olimpice rio 2016,   atlet
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport