Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Victor Pițurcă spune că nu a mai discutat cu nimeni preluarea unui club, dar subliniază că va pleca de la conducerea naționalei dacă va primi o ofertă ”fantastică”

Victor Pițurcă spune că nu a mai discutat cu nimeni preluarea unui club, dar subliniază că va pleca de la conducerea naționalei dacă va primi o ofertă ”fantastică”

Un articol de: |

Selecționerul Victor Pițurca a declarat, luni, că nu a mai discutat cu niciun oficial al echipei Al Ittihad și crede că nu va mai purta discuții cu aceștia nici după meciurile pe care naționala le va disputa cu Ungaria și Finlada în preliminariile Euro-2016.

Întrebat dacă va pleca la Al Ittihad după cele două meciuri, Piţurcă a răspuns: "Nu se ştie. Trebuie să vă uitaţi foarte bine unde apar astfel de informaţii şi de unde le preluaţi. Data trecută am spus foarte clar că urma să discut după meciul din Grecia. Acum, nu am mai discutat cu nimeni, nu mai urmează să discut cu nimeni. Eu am văzut că presa arabă a preluat din presa românească", citează Mediafax

Piţurcă a precizat că în cazul în care va primi o ofertă de nerefuzat, atunci va pleca de la conducerea tehnică a echipei naţionale înaintea finalului preliminariilor Euro-2016.

"Capitolul plecarea mea de la echipa naţională niciodată nu va fi închis. Cred că pentru niciun antrenor din lumea asta nu e un subiect închis. Tot timpul poate să apară ceva fantastic şi orice antrenor poate să plece în altă parte. Dacă ar mai fi fost ceva, aş fi spus, nu mi-e ruşine, dar trebuie să încetăm cu chestia asta, fiindcă s-a terminat", a completat Piţurcă.

Citeşte mai multe despre:   Victor Piturca,   selectioner,   nationala,   club,   antrenir
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Sport