Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Un pont pe zi Un Pont pe Zi: Cote și ponturi pentru meciul Craiova - Dinamo (VIDEO)

Un Pont pe Zi: Cote și ponturi pentru meciul Craiova - Dinamo (VIDEO)

Un articol de: |

Dan Bâra a prezentat din ediția de vineri noapte a emisiunii ”Un pont pe zi” cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Dinamo, derby-ul etapei din Liga I. 

”Un meci la care sunt scăderi masive de cote pe un rezultat de egalitate și ceva scăderi și pe victoria lui Dinamo. Scăderea pe un rezultat de egalitate este dat cu adevărat impresionantă”, a comentat Dan Bâra

Citește și: Un Pont pe Zi: Ce să pariem la meciurile din această etapă a Ligii 1 (VIDEO)Alexandru Arșinel aruncă bomba: Stela Popescu e îngropată, a murit ieriDeclarația halucinantă a Stelei Popescu, la ultima apariție în public. Cadoul i-a căzut din mână, apoi a spus:Un Pont pe Zi: Ce să pariem la meciul dintre FCSB și Lugano din Europa League (VIDEO)

Cota pentru o victorie a Craiovei este de 2.35. Rezultatul egal are o cotă de 3.30, în timp ce victoria alb-roșilor are cota de 3.05. 

UN PONT PE ZI 16 09 2017 PARTEA 1 DIN 2

UN PONT PE ZI 16 09 2017 PARTEA 2 DIN 2

Citește și: Un Pont pe Zi: Cum să ne îmbogățim jucând la pariuri pe meciurile de Champions League (VIDEO)Un Pont pe Zi: Cote și ponturi pentru primele meciuri din Champions League (VIDEO)Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Poli Iași - Voluntari (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Dan Bâra,   Un pont pe zi
Recomandă stirea:
email