Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

CĂTĂLIN STRIBLEA

Prezinta: ULTIMUL CUVÂNT

Fac presă de mai bine de 20 de ani. Am intrat în breaslă pe la 15 ani, în televiziunea locală de la Vaslui. În câțiva an am fost reporter, operator, prezentator de emisiuni tv. Am învățat abc-ul meseriei.
Am trecut apoi la radioul local, unde iarăși am prezentat știri, am fost DJ, am realizat programe. Am făcut apoi Dreptul la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, timp în care am lucrat la radioul public. Aici am comentat inclusiv meciuri de fotbal, am realizat zeci de matinale și nu numai. Nu mi-a fost rușine să fac nimic din meseria mea. Inclusiv să cumpăr țigări și bere pentru cei mai în vârstă și apoi să le fur meseria.
Am venit în București și am făcut și doi ani de jurnalism la Universitatea Media. Am deschis Realitatea când nimeni nu credea în ea, am alergat după zeci de întâmplați în fruntea țării, am rupt culoarele Parlamentului și am stat cu orele în holurile partidelor. Apoi am plecat la BBC, unde am devenit ceea ce sunt, un jurnalist care știe că mai curând trebuie să-și asculte invitații și nu să-i domine cu ideile sale. Nu cred în tabere, nu cred în împărțirea societății, cred în corectitudine și bun-simț.

Data şi locul naşterii: 11 iunie 1977, Vaslui
 Galerie foto
  • CĂTĂLIN STRIBLEA


Alte vedete