Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

DAN ANDRONIC

Prezinta: LUMINI ŞI UMBRE

Am intrat în presă în iunie 1992. Evenimentul Zilei, condus de Ion Cristoiu, de-abia începea. Urma să devină nu numai un ziar, ci o instituție de presă. Șansa mea s-a numit pasiunea pentru Istorie.
Eram student, tata m-a dus să mă angajeze la ziar, ne-a primit Ion Cristoiu care m-a întrebat cum aș prezenta un anumit eveniment petrecut în urmă cu câteva ore. I-am dat o întorsătură istorică și i-a plăcut! Așa am ajuns la "Politic". Și nu m-am mai lăsat dus.
Am trecut de la ziarist de presă scrisă, am realizat sute de talk-showuri, am condus televiziuni, am făcut consultanță politică, am lucrat cu prim-miniștri și președinți, alături de "monștrii sacri" ai marketingului politic, dar nu am uitat niciodată acest moment.
În momentul în care am avut ocazia să cumpăr EVZ am făcut-o fără să cumpănesc mult, fiind un mod de a răsplăti pentru încrederea acordată în urmă cu 22 de ani. Am regăsit bucuria și emoția unei semnături, de această dată electronică, a sutelor de mii de cititori (online, e drept) și a știrilor în exclusivitate.

 
Data și locul nașterii: 10 iunie 1970, BucureștiGalerie foto
  • DAN ANDRONIC


Alte vedete