Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

GEORGIANA GRĂDINARU

Prezinta: METEO

De mică, energia şi dorinţa mea de a acumula cât mai multe erau greu de stăpânit, mi-aş fi dorit să fiu în zece locuri în acelaşi timp şi să fac zece lucruri deodată. Sunt o “vânătoare” a timpului în interesul meu şi la Meteo am învăţat că fiecare secundă contează. Am făcut pe rând gimnastică, handbal, karate, dans, participam la competiţii de şah, de engleză, geografie, îmi plăcea să mă ştiu ocupată. Acum sunt încă studentă la Drept (Universitatea Titu Maiorescu) în ultimul an, iar în primii doi ani eram convinsă că voi profesa în domeniu. Dar televiziunea era un vis mai vechi, aşa că nu am ratat ocazia de a mă înscrie la cursurile Şcolii de Televiziune. Acolo am înţeles că nimic nu e atât de uşor pe cât pare. Am lucrat timp de trei luni pentru o televiziune online. Am urmat, de asemenea, şi cursurile unei şcoli de actorie.
Angajarea la postul B1 TV este un vis împlinit şi nu cred că a fost doar o întâmplare, a venit ca un răspuns al confuziei mele în a alege un job la care să merg cu plăcere.
Ador ceea ce fac şi mă număr printre norocoşii care merg cu drag la serviciu. În fiecare dimineaţă mă informez din timp despre vreme, pentru că îmi place să vin în ajutorul colegilor care mă provoacă la o prognoză instant înainte de a-şi stabili vreo vacanţă.
Sunt încă un “prunc” într-ale televiziunii, dar am norocul să fiu înconjurată de profesionişti în preajma cărora îmi place să mă aflu în fiecare zi! Le sunt recunoscătoare “profesorilor” mei Nelu Barbu şi Mihai Jurca, care m-au învăţat şi încă mă mai învaţă ce înseamnă meteo.
Sunt cel mai bun exemplu al optimismului şi mă hrănesc din asta, încă mă bucur de lucruri mărunte şi am norocul să fac ceea ce-mi place.

Data şi locul naşterii: 19 martie 1989, BucureştiGalerie foto
  • GEORGIANA GRĂDINARU
  • GEORGIANA GRĂDINARU
  • GEORGIANA GRĂDINARU
  • GEORGIANA GRĂDINARU


Alte vedete