Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

MĂLIN BOT

Prezinta: SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII

În 2014, am marcat 20 de ani de jurnalism. Nici nu știu când au trecut toți acești ani. Am început devreme marea aventură în presă, la vârsta de 18 ani, la un post local TV. În două decenii, am trecut prin toate experiențele posibile în jurnalism: televiziune, presă scrisă, radio, online, carte.

Sunt ziarist, nu mă interesează dacă mesajul meu ajunge la cititor prin intermediul unui ziar tipărit, al unui ecran, al unui telefon mobil, sau printr-un proces telepatic”, spunea marele ziarist britanic David Randall. Cred că mă caracterizează această descriere.

Mai cred că marea provocare a lumii care se construieşte în jurul nostru este să găsim căile pentru a putea să facem jurnalism aşa cum ne dictează conştiinţa, de calitate, dar în acelaşi timp de a ambala totul în cel mai eficient vehicul prin care mesajele noastre să ajungă la cât mai multă lume, să mențină trează atenția audienței și să determine cât mai mulți oameni să ne privească. Dincolo de meseria noastră, mai cred cu tărie că omul superior e sensibilizat de dreptate și omul inferior e sensibil doar la avantaje. Admir oamenii care, pentru o idee, sunt capabili să meargă până în pânzele albe şi pot să sacrifice orice, chiar viaţa lor, pentru un principiu.

 
Data și locul nașterii: 26 august 1976, ReșițaGalerie foto
  • MĂLIN BOT


Alte vedete