Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Vedete B1 TV

MIHAI JURCA

Prezinta: WEEKEND B1

Se zice că în viaţă îţi selectezi prietenii, nu şi părinţii. Aş completa că nici meseria nu ţi-o alegi întotdeauna. Mai e şi mâna destinului. Te pregăteşti de zor pentru o carieră în marketing, la o multinaţională, mereu ferchezuit şi cu zâmbetul pe buze şi ajungi în televiziune. Cam aşa am “păţit” eu.
În liceu am îmbrăţişat doar trei discipline: matematică, geografie şi sport. Restul ori nu contau, ori nu-mi plăceau. Drept urmare am dat la ASE, la matematică şi la geografie. După patru ani de muncă “asiduă” am absolvit Facultatea de Marketing.
Primul job, dacă îi pot spune aşa, a fost de “figurant”, mergeam la diverse emisiuni, în public. Aveam 17 ani. Tot atunci am apărut în filmul “Filantropica”.
După primul an de facultate m-am angajat în Radiodifuziunea Română la Radio Antena Bucureştilor, ca redactor ştiri. La scurt timp am fost “detaşat” la Antena Satelor ca prezentator al buletinelor de ştiri.
Primul job serios în televiziune a fost de producător meteo. Aceasta a fost practic rampa de lansare către televiziunea mare. După şase ani petrecuţi în trustul Intact, timp în care am condus departamentul meteo, am ales B1, un proiect nou, ambiţios şi cu multă personalitate.
 
 
Data şi locul naşterii: 20 martie 1982, Bucureşti


Galerie foto
  • MIHAI JURCA
  • MIHAI JURCA
  • MIHAI JURCA
  • MIHAI JURCA


Alte vedete