Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Balanta HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 19:00
Horoscop Saptamanal Balanta

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - În prima zi a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță s-ar putea simți mai obosiți decât de obicei și ar fi indicat să aibă grijă la locul de muncă și să nu se implice în sarcini istovitoare.

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - De marți începând sectorul parteneriatelor este traversat de Lună, iar acest aspect poate fi benefic pentru legarea, consolidarea unor asocieri, pentru reanalizarea unor colaborări.

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - De asemenea, relațiile cu cei din jur pot căpăta interes, însă pot apărea și tensiuni, concurențe, mai ales dacă este vorba de rivalitate profesională.

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Se cere mai multă diplomație și echilibru în relația cu partenerul de viață pentru că este un punct destul de sensibil și vulnerabil al săptămânii.

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Șansele se îmbunătățesc în weekend, când pasiunea poate îneca conflictul.

HOROSCOPUL pentru zodia BALANȚĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Cei singuri pot avea parte de o aventură în weekend.