Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Berbec HOROSCOPUL pentru zodia BERBEC, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia BERBEC, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 18:54
Horoscop Saptamanal Berbec

HOROSCOPUL pentru zodia BERBEC, în perioada 24 februarie – 1 martie – Chiar dacă în prima zi a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se vor simți lipsiți de energie și cu moralul la pământ, lucrurile vor intra în normal de martți, când Luna le va traversa semnul.

HOROSCOPUL pentru zodia BERBEC, în perioada 24 februarie – 1 martie – Până joi, nativii vor da dovadă de multă ambiție șu determinare în îndeplinirea scopurilor și vor reuși să-și ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus.

HOROSCOPUL pentru zodia BERBEC, în perioada 24 februarie – 1 martie – La locul de muncă nativii se pot face remarcați, pot obține o sumă de bani, returnarea unei datorii sau poate o primă, un bonus pentru munca depusă.

HOROSCOPUL pentru zodia BERBEC, în perioada 24 februarie – 1 martie – În weekend se întrevăd momente intense alături de persoana iubită sau chiar o invitație în oraș de la un posibil pretendent, pentru cei care sunt singuri.