Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Capricorn HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 19:10
Horoscop Saptamanal Capricorn

HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 24 februarie – 1 martie - Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la comunicare pentru că mesajele pot fi interpretate greșit și pot da naștere unor conflicte și tensiuni.

HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 24 februarie – 1 martie - Nu este exclus ca unii nativi să evite socializarea și interacțiunea socială în acest rpsrtimp, în special dacă este vorba de locul de muncă sau de activitățile profesionale pe care le desfășoară.

HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 24 februarie – 1 martie - Nici în familie situația nu va fi mai favorabilă și pot apărea neînțeleferi cu cei dragi.

HOROSCOPUL pentru zodia CAPRICORN, în perioada 24 februarie – 1 martie - De preferat este ca nativii să-și acorde mai mult timp pentru a sta de vorbă cu ei înșiși și a-și înțelege nemulțumirile, frustările care-i macină.