Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Fecioara HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 18:59
Horoscop Saptamanal Fecioara

HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza atenția și interesul către sectorul financiar.

HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Nativii fie vor munci mai mult pentru a obține un drept material, fie vor lupta pentru a obține o colaborare, pentru a se asocia într-un proiect care să le aducă un venit suplimentar.

HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Atenție, însă, la actele semnate acum, la clauze, termeni și condiții!

HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Pe de altă parte, iubirea și relația cu persoana iubită vor atinge momente de intensitate maximă și este de preferat ca energia să fie canalizată în scop constructiv, pentru a aprinde flacăra.

HOROSCOPUL pentru zodia FECIOARĂ, în perioada 24 februarie – 1 martie - Dragobetele poate fi o oportunitate pentru a petrece momente intime de neuitat.