Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Gemeni HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 18:56
Horoscop Saptamanal Gemeni

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie - Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să pună la îndoială o relație de prietenie.

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie - Posibil ca în urma unor evenimente să-și piardă încrederea în cineva apropiat, să fie dezamăgiți de cineva din anturaj și nu este exclus să apară o distanțare sau chiar ruptură de relație.

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie - În schimb, în plan profesional veștile sunt bune și nativii au șansa de a-și vedea un vis îndeplinit sau, cel puțin, au ocazia, cu sprijinul financiar sau moral al cuiva, să pună bazele unui plan de viitor la care visează de ceva vreme.

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie - În weekend este un moment mai puțin favorabil socializării, iar starea de spirit nu va fi cea mai bună, motiv pentru care odihna este necesară.

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 24 februarie – 1 martie - Posibil ca unii nativi să se lase frământați de niște gânduri financiare.