Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Gemeni HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 9 - 15 aprilie 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 9 - 15 aprilie 2018: Ce se întâmplă în zodia ta săptămâna aceasta

Un articol de: - 09 Apr 2018, 17:06
Horoscop Saptamanal Gemeni

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 9 - 15 aprilie 2018 - Vor suferi mai ales din cauza comunicarii dificile, iar cei care sunt jurnalisti sau lucratori in mass media, au de infruntat obstacole in plus.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 9 - 15 aprilie 2018 - Traiesc povesti de iubire in fiecare seara. De marti, devin mult mai creativi si mai predispusi la dorinta de a fi parinti. Fac excese intregul interval si vor suferi de diverse tulburari digestive (cei mai afectati sunt cei care au depasit 55 de ani).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 9 - 15 aprilie 2018 -  Oamenii politici sunt mult mai maleabili si mai vulnerabili la sentimente populiste. Renunta la nationalism, fara a fi mai putin patrioti.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI 9 - 15 aprilie 2018 -  Nativele se implica intr-o multitudine de activitati si intentioneaza sa trezeasca si interesul profesional al persoanei iubite.