Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Scorpion HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 19:04
Sursa: Pixabay Horoscop Saptamanal Scorpion

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie - Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se preocupe de sănătate în prima parte a săptămânii, mai corect spus, să acorde atenție odihnei și să evite activitățile solicitante.

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie - Tot acum există un risc crescut de accidentări și ar trebui să evite imprudențele de orice fel.

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie - La locul de muncă situația se poate tensiona și nativii pot avea parte de sarcini și activități acaparante, de natură să-i facă să-și regândească traiectoria.

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie - Atenție la comunicarea cu colegii și superiorii care poate avea de suferit. Posibil ca mesajele să fie înțelese greșit, să apară erori de comunicare.

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie - În weekend se întrevăd momente frumoase în cuplu, odată cu tranzitul Lunii prin casa iubirii.

HOROSCOPUL pentru zodia SCORPION, în perioada 24 februarie – 1 martie - Nativii singuri pot fi dornici de a cunoaște pe cineva, iar distracția va fi la ea acasă.