Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Saptamanal Horoscop Saptamanal Taur HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Feb 2020, 18:55
Horoscop Saptamanal Taur

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie – În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să nu se simtă în apele lor și să fie foarte supărăcioși, deranjați de orice atitudine, comentariu, părânduli-se că totul are un alt substrat și subînțeles.

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie – Este de preferat să evite discuțiile în contradictoriu și să fie mai puțin reactivi la cei din jur.

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie – În plan profesional se întrevăd șanse pentru nativii care-și doresc să facă o schimbare de direcție.

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie – Posibil să primească ajutor de la cineva sau o sumă de bani cu titlu de sponsorizare sau care să-i ajute să-și pună în practică planurile și ideile îndrăznețe pe care le au.

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie – În weekend Luna le va traversa semnul și acest aspect le poate aduce energie, siguranță și stabilitate în emoții.

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 24 februarie – 1 martie – Vor fi zile favorabile pentru a ieși în oraș și a socializa, pentru a sta alături de partenerul de viață sau de familie.