Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Balanta HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanţă

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanţă

Un articol de: B1.ro - 20 Oct 2018, 00:11
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanţă Horoscop Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanţă -  Este o zi cu emoţii contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi în faţa ta. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai bună ocazie de a-ţi aduna forţele şi a arăta de cât de multe lucruri eşti în stare. 

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanţă -  Dacă pleci la drum, e posibil să nu fie o deplasare perfectă, de parcă nu ai avea acum starea potrivită pentru a călători, dar la destinaţie te aşteaptă lucruri atât de frumoase, încât vei regreta că ai plecat fără chef. 

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanţă -  Ca atare nu tot ce începe slab se termină la fel, deci lasă-te dus de tot ce se iveşte azi în peisaj, pentru că pe parcurs pot apărea atât de multe elemente pozitive încât să schimbe complet polaritatea lucrurilor şi de la minus să ajungi la cel mai înalt plus!A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT