Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Balanta HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță

Un articol de: B1.ro - 31 Oct 2018, 00:23
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță Horoscop Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță - Nu-i privi pe cei cu care discuţi ca pe o copie a ta, pentru că nu ai cum să găseşti un om atât de asemănător ţie.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță - Coboară ştacheta pretenţiilor atunci când îţi cauţi un partener – indiferent de planul unde ai nevoie de un tovarăş: în afaceri, în muncă sau în cuplu – pentru că toţi sunteţi unici în felul vostru.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță - Mai bine cauţi pe cineva diferit care să te completeze, chiar şi diametral opus, astfel încât relaţia voastră să se bazeze pe complementaritate, nu pe similaritate.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță - Te-ai plictisi repede de cineva care să-ţi semene, pentru că nu numai calităţile tale le are, ci şi defectele tale.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanță - Mult mai bun e cineva care nu are nimic în comun cu tine, ca să vă uniţi astfel forţele la un loc.