Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Balanta HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

Un articol de: B1.ro - 12 Sep 2019, 00:06
Sursa: Pixabay Horoscop Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Nu cere rezultate imediate, pentru că planul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme, evoluează lent, dar bine. Imaginează-ţi proiectul la care lucrezi că e ca recolta de fructe de la toamnă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Tu abia ai plantat puieţii, abia ai udat rădăcina, nici nu au înflorit, şi deja faci planuri ce faci cu recolta?

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Ai răbdare, treci prin toate fazele doreşti ale acestui demers şi într-o zi vei culege şi roadele mult visate.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 12 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion - Sunt situaţii care necesită un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic în lume, ca atare tu trebuie să fii cel care-şi ţine sub control impulsivitatea şi graba, nu să încerci să grăbeşti cursul lucrurilor.

 

 
Loading...