Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Balanta HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2019, 00:24
Sursa: Pixabay Horoscop Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tău, e să recunoşti că e soluţia optimă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Ceva îţi spune că e jenant pentru reputaţia ta să recunoşti că nu ştii ce trebuie făcut, dar dacă ideea sosită de la această persoană cu mai multă experienţă e bună, nu strică să o apreciezi sincer şi să o pui în practică.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 04 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Nu poţi fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare dată; mai există şi alţii deasupra ta!

 
Loading...