Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Berbec HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec

Un articol de: B1.ro - 19 Mai 2019, 00:01
HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec Foto: Pixabay Horoscop Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec - Poţi trata mult mai lejer micile dispute care se mai încing în jurul tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec - Le poţi lua în glumă, le poţi privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri în contact, ca atare o atitudine jucăuşă sau chiar inocentă în faţa unor astfel de forme de agresivitate ar dezamorsa foarte repede bomba.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec - Cel care ridică azi tonul nu are absolut nimic cu tine, e doar nervos şi obosit, deci nu pune la suflet gesturile sale un pic cam obraznice.Nu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec - Încearcă să-i zâmbeşti, să-i spui o vorbă bună care să-i distragă atenţia de la sursa nervilor săi, şi ai să vezi ce repede se reinstalează armonia.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 19 MAI 2019 pentru Zodia Berbec - În nici un caz nu-i răspunde cu aceeaşi monedă, nu aceasta e soluţia!