Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 20 Mar 2019, 00:02
Sursa: Pixabay Horoscop Capricorn

 HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Dacă îți place să scrii, înseamnă că-ţi urmezi pasiunea interioară şi merită s-o dezvolţi şi mai mult, s-o duci mai departe, pentru că ai resurse imense de creativitate şi inspiraţie. Dar dacă nu ai avut până acum preocupări din zona scrisului, trebuie să începi de undeva.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn -  De la o scrisoare pe care să ţi-o scrii ţie şi eventual să ţi-o trimiţi tot ție, în care să-ţi exprimi dorinţele, visele, scopurile, şi vei avea surprize: nu numai că ţi se vor lega uşor cuvintele, dar parcă şi transpare o scânteie de talent pe acolo.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 20 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Poate fi un moment uimitor să (re)descoperi plăcerea scrisului, de la cel mai mic text… pâna la cea mai minunată operă. Totul e să pui mâna pe condei, cum s-ar spune.

 
Loading...