Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 24 Oct 2018, 00:03
HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Ţi se face o ofertă care sună bine, la prima vedere, dar ceva îţi spune să nu o accepţi. Fricile te trag înapoi, nu te lasă să mergi în direcţia tocmai deschisă, ca şi cum ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii s-ar ascunde şi altceva.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Ar fi bine să te mai gândeşti, să nu refuzi chiar din prima, ci eventual să ceri câteva zile de răgaz, ca să analizezi problema pe toate feţele. Dacă spui nu fără drept de apel, s-ar putea, peste o vreme, să regreţi că ai fost atât de tranşant şi că nu ai mai lăsat loc de întoarcere, ca atare mai aşteptă, mai amână unele decizii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Ar putea fi o propunere profitabilă pentru tine, chiar dacă nu îţi dai seama acum.