Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 17 Noi 2018, 00:03
HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Te întâlneşti cu oameni care, aparent, sunt în toate minţile, dar după ce schimbi câteva vorbe cu ei, îţi dai seama că sunt obsedaţi de lucruri ciudate, că au idei fixe, că au o atitudine bolnavă în faţa unor situaţii pe care tu le tratezi mult mai lejer.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Evită astfel de medii, dacă nu vrei să te împovărezi fără rost de griji inutile şi obsesii care nu te reprezintă. Ei te-ar putea influenţa negativ, pentru că ei văd duşmani şi pericole la tot pasul.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn –  Tu priveşti lucrurile cu un dram de detaşare, de umor, ca şi cum ar fi ceva uşor de trecut, dar ei au impresia că pică cerul pe ei. Le poţi demonstra că nu e deloc adevărat, deci ridică-le tu lor moralul, dacă poţi!