Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 00:45
Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Cel mai bine ar fi să tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie şi de cumpătare!

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Cenzurează-ţi fiecare reacţie, ca nu cumva să dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - E nevoie să reprimi orice manifestare în exces, pentru că ce-i prea mult strică.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Nimic din ce depăşeşte normele fireşti nu e în avantajul tău, deci nu cheltui peste măsură, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decât e cazul, nu te aventura mai departe decât se cuvine.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 23 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Totul trebuie făcut cu măsură, cu limite acceptate de bună voie, pentru că orice abuz tot pe tine te va costa, deci las-o mai domol cu energia!