Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscopul Zilei 360 de Grade Horoscop Capricorn HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019 pentru Zodia Capricorn

Un articol de: B1.ro - 13 Ian 2019, 00:04
Horoscop Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019 pentru Zodia Capricorn - O noutate de zile mari se iveste la orizont – un castig nou, un job nou, o colaborare noua – dar cere si din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma aceasta scanteie abia intrezarita intr-o flacara.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Nu te crampona de detalii si fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru ca nu ele conteaza, ci concentreaza-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naste in mintea ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 13 IANUARIE 2019 pentru Zodia Capricorn - Ai mai trecut prin astfel de situatii, ai deja experienta, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa construiesti concret ceea ce deocamdata e ca un gand undeva in mintea ta. Fii sigur ca se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializata curand!